Меню
Количка

вземете ПОДАРЪК към вашата поръчка 

Нагревател за кола маска

Нагревател за кола маска-ML-821
Нагревател за кола маска-ML-821
Нагревател за кола маска-ML-821
Нагревател за кола маска-ML-821
Нагревател за кола маска-ML-821
Нагревател за кола маска
24.78 лв.
2 или повече, всяко по 24.04 лв.
4 или повече, всяко по 23.79 лв.
8 или повече, всяко по 23.29 лв.
  • Stock: В ГОТОВНОСТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ
  • Модел: ML-821
от същата серия
Нагревател за кола маска Нагревател за кола маска Нагревател за кола маска Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска тип Рол он. Професионален апарат за кола маска, съчетаващ оригинален дизайн и много високи работни характеристики, дори в домашни условия. Малък и лесен за работа носене. Имате капак, за да предотвратите попадането на прах. Изключително удобният дизайн осигурява равномерно разпредление на течността по третираната повърхност. Странично разположения прозорец дава точна информация за оставащата в пълнителя кола маска.


Стараем се да изпратим поръчката в същия ден в който е направена
Въпреки че правим всичко възможно, по някога не успяваме да обработим всички пратки в същия ден. За това Ви молим, ако поръчката е спешна, напишете го като коментар при завършване на поръчката в поле "коментар или предпочитание" за да може да я обработим с приоритет. При всички случаи, всяка поръчка се изпраща най-късно ден след като е направена. 

Важно - Ако поръчвате за първи път /при първа поръчка ще се свържем с вас за потвърждение на оставения от вас телефонен номер. След като подготвим и изпратим поръчката, вие ще получите съобщение на електронната поща /която сте вписали при поръчката/. В този и-мейл ще има линк/адрес, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката

Към днешна дата&nb