Меню
Количка

вземете ПОДАРЪК към вашата поръчка 

UV лампа

UV лампа-SUN 669-261
UV лампа-SUN 669-261
UV лампа-SUN 669-261
UV лампа-SUN 669-261
UV лампа-SUN 669-261
UV лампа-SUN 669-261
UV лампа
85.00 лв.
120.00 лв.
2 или повече, всяко по 82.45 лв.
4 или повече, всяко по 81.60 лв.
8 или повече, всяко по 79.90 лв.
  • Stock: В ГОТОВНОСТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ
  • Модел: SUN 669-261

UV лампа SUN 669-261. UV лампа с ултравиолетова светлина за изсушаване на гел. UV лампата е оборудвана и с подвижна опора за по-лесно използване на педикюрната лампа. Интериорът е облицован, което помага на гела да изсъхне по-бързо.

 


Стараем се да изпратим поръчката в същия ден в който е направена
Въпреки че правим всичко възможно, по някога не успяваме да обработим всички пратки в същия ден. За това Ви молим, ако поръчката е спешна, напишете го като коментар при завършване на поръчката в поле "коментар или предпочитание" за да може да я обработим с приоритет. При всички случаи, всяка поръчка се изпраща най-късно ден след като е направена. 

Важно - Ако поръчвате за първи път /при първа поръчка ще се свържем с вас за потвърждение на оставения от вас телефонен номер. След като подготвим и изпратим поръчката, вие ще получите съобщение на електронната поща /която сте вписали при поръчката/. В този и-мейл ще има линк/адрес, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката

Към днешна дата не предлагаме разнос на продуктите "на място", както правихме преди години. С развитието на куриерските фирми и бързата доставка която вече се предлага, тази дейност в момента се обезсмисля и все по-често продуктите са при вас преди нашия график за населеното място в което се намирате.


При НЕ ВЗЕТА предишна пратка, следващата поръчка се заплаща предварително, чрез банков превод и ще бъде изпълнена след като бъде получено плащане. Цената за доставка се определя от куриера и може да бъде изчислена и видяна при завършване на поръчката!

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед/Тест

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Плюс подаръка, който сте избрали при завършване на поръчката!

За да добавим данъчна фактура по ДДС, трябва да попълните данните на Вашата фирма в полетата за фактура. Ако при поръчката не сте вписали данните, може да го направите чрез контактната форма или на телефон 089 77 55 396

 

Плащане

  • Плащане при доставка чрез наложен платеж/ППП - при получаване на пратката, заплащате