Меню
Количка

вземете ПОДАРЪК към вашата поръчка 

Пелерина

Пелерина-36 //KR17
Пелерина-36 //KR17
Пелерина-36 //KR17
Пелерина-36 //KR17
Пелерина-36 //KR17
Пелерина-36 //KR17
Пелерина-36 //KR17
гигант - 130 / 150
Пелерина
29.00 лв.
2 или повече, всяко по 28.13 лв.
4 или повече, всяко по 27.84 лв.
8 или повече, всяко по 27.26 лв.
  • Stock: В ГОТОВНОСТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ
  • Модел: 36 //KR17
Професионална пелерина. Тази фризьорка пелерина е Антистатична и Водоотблъскваща. Не задържа падналите косми и пръските вода. Не попива от парфюма и одеколона. Подходяща е за професионална работа в салона и отговаря на високите професионални стандарти. Изработена от материя, която съхне бързо и се почиства лесно. Размера е универсален с ластична преиферия около врата а закопчаването е от най-използвания и практичен вид - чрез метални клипси за най-точно регулиране.
Ширина - 130 см.
Дължина - 150 см.


Стараем се да изпратим поръчката в същия ден в който е направена
Въпреки че правим всичко възможно, по някога не успяваме да обработим всички пратки в същия ден. За това Ви молим, ако поръчката е спешна, напишете го като коментар при завършване на поръчката в поле "коментар или предпочитание" за да може да я обработим с приоритет. При всички случаи, всяка поръчка се изпраща най-късно ден след като е направена. 

Важно - Ако поръчвате за първи път /при първа поръчка ще се свържем с вас за потвърждение на оставения от вас телефонен номер. След като подготвим и изпратим поръчката, вие ще получите съобщение на електронната поща /която сте вписали при поръчката/. В този и-мейл ще има линк/адрес, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката

Към днешна дата не предлагаме разнос на продуктите "на място", както правихме преди години. С развитието на куриерските фирми и бързата доставка която вече се предлага, тази дейност в момента се обезсмисля и все по-често продуктите са при вас преди нашия график за населеното място в което се намирате.


При НЕ ВЗЕТА предишна пратка, следващата поръчка се заплаща предварително, чрез банков превод и ще бъде изпълнена след като бъде получено