Меню
Количка

вземете ПОДАРЪК към вашата поръчка 

Ножица

Ножица-KG-139
Ножица-KG-139
Ножица-KG-139
Ножица-KG-139
Ножица-KG-139
Ножица-KG-139
Ножица
10.37 лв.
2 или повече, всяко по 10.06 лв.
4 или повече, всяко по 9.96 лв.
8 или повече, всяко по 9.75 лв.
  • Stock: В ГОТОВНОСТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ
  • Модел: KG-139

Професионална ножица, с която работите прецизно и ефективно. Изработката е от висококачествен метал, устойчив на ръжда и предлагащ дълготрайна функционалност. 

Ергономичния дизайн придава усещане за меко рязане, което не уморява ръката. Ножицата има дълготраен режещ ръб. 

Малките кръгли пръстени осигуряват ограничено пространство за пръстите. Така подобряват точността на изпълнение

Препоръчваме да не я оставяте мокра и влажна. След работа почистете ножиците с чиста, гореща вода, след това подсушете с мека кърпа. Поставете няколко капки алкохол върху пресечните точки на ножицата и изсушете отново. По този начин точката на пресичане абсорбира водата. 

Капете по капка качествено масло периодично. След дълга употреба, може да се наложи заточване - това трябва да се направи от професионалист.


Стараем се да изпратим поръчката в същия ден в който е направена
Въпреки че правим всичко възможно, по някога не успяваме да обработим всички пратки в същия ден. За това Ви молим, ако поръчката е спешна, напишете го като коментар при завършване на поръчката в поле "коментар или предпочитание" за да може да я обработим с приоритет. При всички случаи, всяка поръчка се изпраща най-късно ден след като е направена. 

Важно - Ако поръчвате за първи път /при първа поръчка ще се свържем с вас за потвърждение на оставения от вас телефонен номер. След като подготвим и изпратим поръчката, вие ще получите съобщение на електронната поща /която сте вписали при поръчката/. В този и-мейл ще има линк/адрес, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката

Към днешна дата не предлагаме разнос на продуктите "на място", както правихме преди години. С развитието на куриерските фирми и бързата доставка която вече се предлага, тази дейност в момента се обезсмисля и все по-често продуктите са при вас преди нашия график за населеното място в което се намирате.


При НЕ ВЗЕТА предишна пратка, следващата поръчка се заплаща предварително, чрез банков превод и ще бъде изпълнена след като бъде получено плащане. Цената за доставка се определя от куриера и може да бъде изчислена и видяна при завършване на поръчката!

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед/Тест

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Плюс подаръка, който сте избрали при завършване на поръчката!

За да добавим данъчна фактура по ДДС, трябва да попълните данните на Вашата фирма в полетата за фактура. Ако при поръчката не сте вписали данните, може да го направите чрез контактната форма&n