Меню
Количка

вземете ПОДАРЪК към вашата поръчка 

Бръснач

Бръснач-603 //XX00016
Бръснач-603 //XX00016
Бръснач-603 //XX00016
Бръснач-603 //XX00016
Бръснач-603 //XX00016
Бръснач-603 //XX00016
Бръснач
12.70 лв.
2 или повече, всяко по 12.32 лв.
4 или повече, всяко по 12.19 лв.
8 или повече, всяко по 11.94 лв.
  • Stock: В ГОТОВНОСТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ
  • Модел: 603 //XX00016

Подходящ за професионална употреба. Най-сигурният способ да постигнете идеална гладкост за минути! Професионален бръснач, с който работите прецизно и ефективно. Изработката е от висококачествен метал, устойчив на ръжда и предлагащ дълготрайна функционалност. 

Ергономичния дизайн не уморява ръката. Така подобряват точността на изпълнение

Препоръчваме да не го оставяте мокър и влажен. След работа почистете с чиста, гореща вода, след това подсушете с мека кърпа. Поставете няколко капки алкохол и изсушете отново. По този начин се абсорбира водата.


Към днешна дата не предлагаме разнос на продуктите "на място", както правихме преди години. С развитието на куриерските фирми и бързата доставка която вече се предлага, тази дейност в момента се обезсмисля и все по-често продуктите са при вас преди нашия график за населеното място в което се намирате.

Стараем се да изпратим поръчката в същия ден в който е направена, но по някога не успяваме. За това Ви молим, ако поръчката е спешна да го напишете като коментар при завършване на поръчката в поле "коментар или предпочитание". При всички случаи, всяка поръчка се изпраща най-късно ден след като е направена. Важно - Ако поръчвате за първи път /при първа поръчка ще се свържем с вас за потвърждение на оставения от вас телефонен номер. След като подготвим и изпратим поръчката, вие ще получите съобщение на електронната поща /която сте вписали при поръчката/.  В този и-мейл ще има линк/адрес, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката.


При НЕ ВЗЕТА предишна пратка, следващата поръчка се заплаща предварително, чрез банков превод и ще бъде изпълнена след като бъде получено плащане. Цената за доставка се определя от куриера и може да бъде изчислена и видяна при завършване на поръчката!

Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Преглед, което гарантира, че